Primarul Sucevei, Ion Lungu, a somat operatorul de termoficare „Thermonet” să-și facă datoria și să asigure încălzirea și apa caldă în locuințe.

Declarația primarului Lungu vine în contextul în care mai mulți abonați din cartierul Burdujeni au stat în frig din pricina avariilor de la sistemul de distribuție a agentului termic.
Edilul șef a spus că la începutul anotimpului rece Primăria municipiului Suceava a achitat 10 milioane de lei pentru credit de Trezorerie. Totodată, Lungu este de părere că Thermonet ar trebui să se implice mai mult în sezonul cald, pe partea de reparații curente și întreținere a conductelor, în cazul în care nu o va face riscând să rămână fără abonați.

„Vor rămâne fără abonați și nu am ce să le fac”, a spus primarul Ion Lungu.

Acesta a mai afirmat că, în ultimele zile o parte din locuitorii cartierului Burdujeni au stat în frig.

„Mă sună lumea să îmi reproșeze că nu este căldură. Mă înjură. Sigur că sunt tăbăcit, dar oamenii au dreptate, însă de data asta problema nu e la mine”, a ținut să menționeze Ion Lungu.

Primarul le-a sugerat celor de la Thermonet să lucreze la remedierea defecțiunilor la rețelele de apă caldă pe timpul sezonului cald și să optimizeze timpii de intervenție la avariile din timpul sezonului rece.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.