Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, consideră ca fiind util un vot pentru candidații PNL de la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie. Argumentul adus de edilul liberal sucevean este legat de sprijinul pe care un Guvern dat de PNL îl va da pentru mai multe proiecte mari de investiții publice. 

„Am avut onoarea să vină în județul Suceava domnul prim-ministru Ludovic Orban care a inaugurat Varianta Ocolitoare a municipiului Rădăuți. Este a doua vizită pe care o face dumnealui la acest obiectiv în ultimile 3 luni de zile.

Pe 20 iunie 2020 promitea la Rădăuți că în luna decembrie va fi inaugurată ruta ocolitoare a orașului. Iată că s-a ținut de cuvânt și a fost finalizată mai repede, deoarece a fost finanțată pe fonduri europene. Așa cum se știe, Varianta Ocolitoare nr.2 a Sucevei este prinsă la finanțare tot pe fonduri europene ca nod de descărcare pentru Autostrada A7, în dreptul localității Cumpărătura, care merge spre Botoșani pe relația Cumpărătura-Ipotești-Tișăuți-Salcea.

Garanția ca această Variantă Ocolitoare cu care se formează un inel ocolitor în jurul orașului să fie realizată este guvernarea în continuare de către P.N.L. cu domnul Ludovic Orban premier. Așadar, dragi suceveni, votați pe data de 6 decembrie cu Partidul Național Liberal pentru a realiza în acest mandat: Varianta Ocolitoare nr.2, Sala Polivalentă și un Stadion Nou!”, a declarat Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.