Primarul Ion Lungu s-a declarat nemulțumit de ritmul în care se desfășoară lucrările de investiții în municipiu Suceava și a declarat că dacă lucrurile nu se rezolvă, se va ajunge la judecată.

Din păcate lucrurile nu merg așa cum ar trebui la investiții. Mă doare gura de cât vorbesc. Asta este realitatea. Am spus că nu îmi place, dar nu avem încotro. Vom ajunge și la judecată, la sancțiuni, pentru că văd că lucrurile nu merg.
Dacă discutăm de reabilitarea rețelelor termice, am fost săptămâna trecută la București, am adus banii la zi, tot ce era de dus de decontat, am stabilit foarte clar circuitul și traseul banilor, mi s-a spus să aduc facturile pentru că vor fi decontate. Azi nu avem aceste facturi pentru că nu s-a lucrat. Ultima promisiune a lucrătorilor este că în această săptămână vor ieși pe strada Grigore Ureche și în maxim o lună de zile ies din cartierul Zamca și în paralel se ocupă și de două ramuri în cartierul Obcini. Sper să se țină de cuvânt, pentru că altfel ne vom judeca. Alte soluții nu mai avem. Noi ne-am făcut datoria și ne facem în continuare datoria în ceea ce privește decontarea banilor, suntem la zi pentru ceea ce au facturat dumnealor”, a declarat Ion Lungu.

Acesta a vorbit și despre extinderea iluminatului public în cartierul Europa și a anunțat că în cursul zilei de azi urmează să ajungă la Suceava stâlpii pentru iluminat electric.

Avem promisiuni de o lună de zile că vor veni stâlpii. Am înțeles că au ajuns ieri stâlpii la Iași și azi urmează a fi transferați către Suceava, să lucrăm la partea de extindere a iluminatului acolo, să montăm stâlpii, să montăm firidele pentru racordul la energia electrică”, a mai declarat Ion Lungu.

Edilul sucevean a vorbit și despre străzile Bogdan Vodă și Mihai Sadoveanu, unde susține că lucrările merg mai bine.
Pe Bogdan Vodă a început să fie turnat stratul de uzură și cât de cât merg mulțumitor lucrările pe strada Mihail Sadoveanu”, a mai spus Lungu.

Primarul sucevean s-a declarat nemulțumit de faptul că lucrările la Piața Agroalimentară din Burdujeni nu vor fi finalizate la data de 15 octombrie
Sunt deranjat de lucrările de la piață, văd că au stagnat lucrările, nu au mers așa cum trebuia. Au spus că pe 15 octombrie vor fi gata lucrările și vom da piața în funcțiune, iar acum au mai amânat cu 5 zile. Sperăm ca acesta să fie ultimul termen”, a mai spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.