Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că până la sfârșitul acestei săptămâni, toți sucevenii racordați la sistemul centralizat vor avea apă caldă și căldură.

„O problemă importantă în această perioadă este asigurarea căldurii și a apei calde în municipiul Suceava. Tocmai de aceea, în cursul zilei de ieri am avut o întâlnire cu asociațiile de proprietari. Până în prezent, mai mult de 50% dintre  sucevenii care sunt racordați la sistemul centralizat beneficiază de apă caldă și căldură”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul a subliniat că primele locații în care s-a început furnizarea căldurii sunt cele în care sunt școli și grădinițe, întrucât copiii  nu pot sta în frig.

„Până la sfârșitul acestei săptămâni, cei de la Thermonet au anunțat că vor furniza apă caldă și căldură pentru toți sucevenii racordați la sistemul centralizat. Trebuie spus că cetățenii care nu vor să pornească căldura, au posibilitatea să o închidă de la scara blocului pentru a nu plăti”, a spus primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.