Primarul Mihai Senic a depus luni, 26 octombrie, jurământul pentru un nou mandat în fruntea comunei Stroiești. Alături de acesta au fost un reprezentant al Instituției Prefectului Județului Suceava, consilierul județean Laura Cătălina Culipei, precum și reprezentanți ai mai multor instituții locale.

Edilul comunei le-a mulțumit tuturor cetățenilor comunei pentru încredere și i-a asigurat că va rămâne, în continuare, primarul tuturor. De altfel, acesta a subliniat că haina politică o va îmbrăca doar în campanie electorală, în rest va purta cu mândrie, cinste și demnitate „haina comunei Stroiești”.

„Vreau să le mulțumesc locuitorilor comunei Stroiești și vreau să îi asigur că voi rămâne același Mihai Senic, hotărât și determinat, care nu va rata nicio oportunitate pentru dezvoltarea localității noastre. De asemenea, îi felicit și le urez mult succes membrilor Consiliului Local”, a declarat edilul comunei Stroiești.

Acesta a adăugat că, împreună cu deliberativul local și cu angajații Primăriei, dar și cu reprezentanții instituțiilor județene și centrale, vor face tot ce le stă în putere pentru a continua dezvoltarea comunei Stroiești.

„Sunt un om hotărât, iar munca în echipă ne va aduce rezultate bune, pentru că sunt convins că vom face o echipă bună pentru locuitorii comunei Stroiești”, a subliniat Mihai Senic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.