Primarul Mihăiță Negură a anunțat că pe toate șantierele din municipiul Câmpulung Moldovenesc se lucrează la capacitate maximă.

„Toate instituțiile de învățământ sunt în curs de reabilitare și modernizare prin PNDL cu o finanțare de aproximativ șapte milioane de euro. Acum se lucrează din plin la Liceul Industrial de Construcții, la Școala gimnazială nr.2 „George Voevidca”, la Școala gimnazială nr.3 „Bogdan Vodă”, la Școala gimnazială nr.4 „Teodor Stefanelli” și la cele două școli din Sâhla”, a transmis primarul Mihăiță Negură.

Potrivit acestuia, în curând vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a Colegiului Național „Dragoș Vodă”, a sălii de sport și a căminului din cadrul Colegiului Silvic „Bucovina”.

„Din bugetul local au fost finanțate: refacerea acoperișului sălii de sport și a atelierului din cadrul Scolii Gimnaziale nr.3 “Bogdan Vodă”, în valoare de 145.000 lei, reabilitarea acoperișului și a fațadei sălii de sport din cadrul Colegiului Național “Dragos Vodă” în valoare de 140.000 lei, reabilitarea a încă patru camere (instalații electrice, sanitare,grupuri sanitare), din cadrul căminului aparținând Liceului Industrial de Construcții”, a precizat edilul din Câmpulung Moldovenesc.

 

De asemenea, s-au reluat lucrările la Muzeul Arta Lemnului, proiect finanțat din fonduri europene în valoare de 2,7 milioane de euro și la clădirea fostei primării, proiect finanțat din bugetul local în valoare de aprox. 2 milioane de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.