Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a declarat, într-o emisiune la SuceavaLive, că toate proiectele aflate în derulare în localitatea pe care o reprezintă au nevoie de un guvern liberal, întrucât au nevoie de finanțare. Acesta a subliniat că de când a venit Guvernul Orban, toate facturile aferente proiectelor guvernamentale implementate în localitatea pe care o reprezintă au fost achitate la timp, lucru ce întârzia mai mereu în perioada Guvernelor pesediste.

„Avem trei proiecte care sunt în derulare, cu bani de la Guvern, respectiv unul privind un centru medical, pentru care ni s-au făcut toate plățile, unul de apă și canal, pentru care actualul Guvern a achitat toate facturile și unul privind modernizarea școlii, ce va intra în execuție pentru care, cu siguranță vom primi banii la timp. Trebuie să spun că toate facturile au fost achitate la timp și ne putem dezvolta în continuare”, a declarat primarul de la Bosanci.

Neculai Miron a subliniat că are și proiecte de viitor ce vor avea nevoie de sprijinul parlamentarilor liberali și al guvernului liberal, întrucât comuna Bosanci trebuie să se dezvolte. 

„Vrem ca toată suprafața Bosanciului să fie acoperită cu rețele de apă și canalizare, la fel și cu rețea de gaz metan. Trebuie spus că în ultimul mandat am extins 17 kilometri de gaz. De asemenea, am comandat studii de fezabilitate pentru toate drumurile care sunt neasfaltate în comuna Bosanci și, cred că în mandatul acesta vom reuși să acoperim cu utilități întreaga localitate și, de asemenea, să asfaltăm toate șoselele”, a declarat primarul comunei Bosanci, Neculai Miron.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.