Herbert Hofauer, primarul orașului Altotting din Bavaria, a primit diploma de „Cetățean de Onoare” al comunei Cornu Luncii.

„Am oferit acest titlu în semn de respect pentru locuitorii,ONG-urile, agenții economici și instituțiile din orașul Altotting, dar și din împrejurimi, care de 30 de ani au ajutat Centrul Social Sasca Mică,Școala Cornu Luncii, Școala Băișești, Pompierii Voluntari din Cornu Luncii și Primăria Cornu Luncii”, a declarat primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron.

Potrivit acestuia, comuna Cornu Luncii a ajuns o comună de frunte în județul Suceava, în urma ajutorului constant primit din Bavaria.

„Mulțumim domnule primar Herbert Hofauer și vă rugăm să transmiteți mulțumirile noastre tuturor cetățenilor orașului dumneavoastră”, a transmis Gheorghe Fron.

Primarul orașului Altotting a mulțumit pentru titlul primit și s-a declarat onorat să primească această distincție.

„În Germania, titlul de Cetățean de Onoare este cea mai înaltă distincție pe care o poate primi o persoană. De aceea sunt foarte fericit și vă mulțumesc din tot sufletul. Este o onoare foarte mare pentru mine”, a declarat Herbert Hofauer.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.