Primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui, împreună cu soția, au fost alături de refugiații ucraineni încă de la începutul războiului, iar duminică, 1 mai, cei doi au devenit părinți spirituali pentru micuța Katerina. Edilul a mărturisit că Botezul fetiței a fost un moment încărcat de emoție care, în ciuda războiului, a reușit să aducă o rază de speranță.
„Dacă până acum am tot solicitat ajutor pentru cetățenii ucrainieni refugiați în zona noastră de aproape 2 luni, vreau să împărtășesc astăzi cu voi unul dintre cele mai emoționante momente din viața noastră: botezul micuței Katerina.
În vremurile acestea grele și nesigure e important să ne amintim de credință și de obiceiurile creştine care ne aduc o rază de speranță.
Mulțumesc mămicii ca ne-a ales să fim părinți spirituali pentru micuța Katerina și a decis ca botezul să aibă loc aici, în comunitatea noastră.
Suntem fericiți și binecuvântați că am putut fi şi în acest fel alături de familia Katerinei”, a spus primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.