Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a ținut un moment de reculegere pentru cel care a fost Bogdan Bicsi, omul, consilierul local, membru activ al PNL Suceava. Edilul Sucevei a precizat că vestea morții lui Bogdan Bicsi a căzut ca un trăsnet. Lungu a subliniat că Bogdan Bicsi nu era un yesman, ci un om cu principii, iar dacă nu vota un proiect sau avea un alt punct de vedere venea cu argumente. Primarul Sucevei amai spus că Bogdan Bicsi a fost implicat în politică din anii ’90 și păstra mentalitatea de poltician din acea perioadă, aceea de om cu principii. 

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un politician care ținea la principii! Un om 100% de dreapta!”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Pe rețelele sociale, cei care l-au cunoscut pe Bogdan Bicsi și-au exprimat regretul și au transmis mesaje de condoleanțe.

 

„Drum lin spre stele, prietene! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris directorul Thermonet, Mugur Corlățean.

 

„Acu nici două zile îmi tachinam doamna cu postarea ta privind scorul Președintelui în Botoșani… . Ai luptat cu argumente, cu sete și chef de politică de dreapta până-n ultima clipă. Am pierdut un luptător adevărat. Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun!”, a scris liberalul Radu Surugiu, fost deputat de Suceava.

 

„Bogdan Bicsi a fost unul din liberalii cu care am avut întotdeauna un dialog, chiar și atunci când opțiunile noastre politica erau divergente. Drum bun în lumina!”,  a scris deputatul Cătălin Nechifor.

 

„De 30 de ani am respirat viața împreună, umăr lângă umăr, pe aceleași baricade. 30 de ani niciunul dintre noi nu a trădat bucuria de a trăi! Ultimele două săptămâni am comunicat cu o voluptate uriașă fără să știm de ce. Nouă ni se părea normal, eram prinși în luptă. Ore întregi la telefon și zile și nopți pe aici. Șocul imens al acestei vești, brusc, mi-a împietrit inima. Bogdan are cu siguranță o Patrie și în cer. Patria lui intangibilă, necontaminată. Se lasă frigul și întunericul, prieteni, cuvintele nu mai sunt bune de nimic. Restul să fie tăcerea care-ți însoțește zborul, Bogdane. Tăcerea aceea adâncă ce se înalță împreună cu sufletul tău uriaș. Camarade, vei fi vegheat mereu în lumină”, a scris jurnalistul și scriitorul Ioan Manole.

 

„Bogdan Bicsi a fost un spirit, înainte de toate! Un om cult, cu ironii de substanță și… mereu zâmbitor! Ne-am respectat și ne-am împăcat bine chiar dacă tot timpul am făcut parte din partide diferite și am avut opinii politice diferite… Bogdan a avut o inimă mare și tocmai ea l-a lăsat… Tare rău îmi pare! Dumnezeu sa te ierte și să te odihnească, Bogdane!”, a scris consilierul local Ovidiu Milici.

 

„A plecat dintre noi, un om inteligent, spiritual cu suflet bun! Dumnezeu sa-te odihnească în pace, Bogdan!
Condoleante familiei îndoliate!”, a scris consilierul local Angela Zarojanu.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.