Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a participat vineri, 14 februarie, la Școala Gimnazială „Ion Creangă” la evenimentul organizat de Federația Română de Atletism și Asociația Județeană de Atletism Suceava „Spiridușii Atletismului”, o acțiune dedicată promovării sportului-atletismului în rândul copiilor.

„Am felicitat organizatorii. Atletismul este cel mai popular sport din lume, oricine poate alerga. Este bine să-i învățăm pe copii să facă sport pentru că din păcate astăzi mulți dintre ei sunt captivi tabletelor și calculatoarelor. De asemenea, am avut onoarea să o cunosc pe marea campioană olimpică de la Seul, doamna Paula Ivan”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Acesta a împărțit dulciuri și tricouri participanților. Trebuie precizat că Primăria municipiului Suceava sprijină sportul, atât la nivel de amatori, cât și la nivel profesionist.

De altfel, în bugetul Primăriei Suceava pentru acest an au fost aprobate sume în valoare de peste un milion de euro pentru toate ramurile sportive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.