Anul 2021 începe cu planuri de reușită pentru primarul Toader Lavric, cel care reprezintă interesele comunei Satu Mare.

Acesta nu este străin de administrația publică locală și nici de nevoile oamenilor și, de aceea, proiectele pe care și le propune vin ca un răspuns la nevoile locuitorilor.

„Continuăm proiectele de dezvoltare existente și venim cu proiecte noi ce nu suportă amânare. Proiectul de apă și canalizare, pe fonduri europene, este început iar lucrările vor fi reluate imediat ce ne vor permite condițiile meteorologice. Avem, de asemenea, în lucru cu bani guvernamentali Școala de la Țibeni și Dispensarul Uman din localitate. Lucrăm și la reactualizarea studiului de fezabilitate pentru înființarea rețelei de gaz metan în localitate”, a declarat pentru SuceavaLive primarul comunei Satu Mare.

De asemenea, din bugetul pe anul 2021, edilul estimează pentru capitolul Investiții o sumă de 2 milioane de lei, bani ce vor fi redirecționați către infrastructura rutieră, către un parc de recreere și către alte proiecte necesare comunei Satu Mare.

Toader Lavric se află la primul mandat de primar, după ce 4 ani a îndeplinit funcția de viceprimar al localității.

Victoria sa a fost primită cu entuziasm de către comunitate, iar așteptările oamenilor sunt în continuare foarte mari, lucru ce îl obligă pe edil la profesioalism.

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.