Primarul Traian Iliesi și membrii Consiliului Local Moldovița au fost investiți în funcție miercuri, 28 octombrie. Trebuie precizat că edilul este la cel de-al patrulea mandat în fruntea localității. Traian Iliesi a declarat că este onorat să reprezinte comuna Moldovița încă patru ani, întrucât va putea implementa toate proiectele pe care și le-a propus și care au ca scop creșterea calității vieții cetățenilor. 

„De-a lungul timpului, de când sunt primarul acestei frumoase comune, am încercat să răspund nevoilor cetățenilor cât am putut de mult. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru modernizarea acestei comune, iar acum îmi doresc să finalizez proiectele începute și să inițiez altele noi. De altfel, am depășit o perioadă în care mulți au încercat să ne denigreze comuna și vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru că au fost înțelegători și uniți”, a declarat primarul comunei Moldovița, Traian Iliesi.

Edilul a subliniat că alături de echipa din Consiliul Local și de angajații Primăriei vor face tot ce le stă în putere pentru ca în comuna Moldovița să continue dezvoltarea.

„Trebuie să conștientizăm că doar uniți vom reuși să derulăm proiecte în folosul comunității”, a conchis primarul Traian Iliesi.

La eveniment a participat deputatul PNL Angelica Fădor, care a apreciat activitatea din mandatele anterioare ale primarului Traian Iliesi și a declarat că Moldovița este una dintre cele mai frumoase comune din județul Suceava.

De asemenea, la eveniment a fost prezent și subprefectul Daniel Prorociuc, care i-a îndemnat pe membrii Consiliului Local să fie un exemplu pentru locuitorii din comună în respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.