Vlăduț Gherman, primarul comunei Slatina, a semnalat prezența mai multor materiale electorale care par a fi realizate pe genunchi de către reprezentanții PNL Slatina, prin care opoziția pare că ar încerca să prezinte mai multe neadevăruri despre proiectele realizate în localitate.

Primarul Vlăduț Gherman a spus că aceste materiale, care circulă în cercul liberalilor, trebuie asumate întrucât la fiecare acuzație există documente care demonstrează contrariul.

„Înțeleg că circulă mai multe fițuici cu informații false despre proiectele noastre. Vreau doar să îi asigur pe cetățenii comunei Slatina de aceeași transparență ca și până acum. Proiectele realizate în cei 4 ani i-au surprins chiar și pe cei mai înrăiți adversari, de aceea, nu mă miră că astăzi ei recurg la astfel de metode josnice și mincinoase. Respect libertatea de exprimare a fiecărui cetățean al acestei comune, însă le transmit celor care încearcă să manipuleze populația prin minciuni că documentele nu mint, așa cum mint vorbele”, a spus primarul Vlăduț Gherman.

Primarul a mai declarat că va fi adeptul unei campanii electorale fără injurii și atacuri la persoană, însă va demonta fiecare informație neadevărată de care adversarii săi se vor folosi, în încercarea disperată de a recăpăta puterea.

3 Responses

 1. Petrea Vornicu

  Vlad mergi înainte noi Slătinenii te susținem,ai tot respectul nostru ,ce ai făcut tu îm patru ani nu a făcut el în 16 ani. O gașcă de hoți în PNL,pentru reclama, pușca și cureaua lată , vai ce hoți am fost odată. Cred ca BRĂTIENII se răsucesc în mormant de necaz ce a ajuns PARTIDUL NATIONAL LIBERAL astăzi! RUȘINE!

  Răspunde
 2. Miluta

  Putea sa fie primarul si independent, se voteaza omul primar, omul gospodar care face interesele comunitati. Bravo lui, pt toate realizarile!

  Răspunde
 3. Petrea Vornicu

  D-le Primar,acțiunea de care vorbiți și care circulă în cercul liberalilor ca material de propagandă electorală…,este îmbrăţișată de ”PROȘTI” pentru că la ei sunt alte REGULI, nu se cere VALOARE. Este legea simplă a PROSTULUI care își fură singur BMW-ul! Însă din păcate, în general, cam în această direcție se mișcă ei. Acolo, ”PROȘTII ”CERȘESC, nu reușesc!
  NU aceasta este direcția NORMALĂ a evoluției!
  În alte tari UE, nu au cum să ajungă prostii În conducere, și înțelepții nu sunt dați uitării…sunt oameni care conduc țara, afaceri, firme mari și de aceea este un nivel de trai înalt.
  „ Să înțeleagă ”prostii” ce am vrut sa zic …Nu este un aparat de măsură, care să măsoare prostia sau deșteptăciunea.
  Aparatul de măsură este unul singur, Rezultatele!!! Cred că vă prindeți de ce am pus în ghilimele?.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.