În debutul campaniei electorale pentu alegerile locale, în municipiul reședință de județ sunt nu mai puțin de 32 de afișiere electorale.

În debutul campaniei electorale pentu alegerile locale, în municipiul reședință de județ sunt nu mai puțin de 32 de afișiere electorale. Primarul de Suceava, Ion Lungu, candidat pentru un nou mandat, a făcut, ieri, un apel la toate partidele și la candidați să respecte afișajul electoral. ,Fiecare trebuie să-și pună un singur afiș pe un afișier, așa încât să încapă toată lumea. Afișierele vor fi păzite de Poliția Locală. Legea spune că e voie un singur afiș de partid pe un afișier, dacă sunt mai multe le dăm jos, îi amendăm, dar știți că eu nu sunt omul amenzilor, a reclamațiilor, sper să ne putem înțelege. Fac un apel la campanie electorală decentă și eu voi da tonul, voi respecta pe toată lumea”  a declarat, ieri, Ion Lungu.

Pe de altă parte, Lungu a amintit că unele secţii de votare îşi vor schimba locaţia, în timp ce secţia 32 de pe strada Cernăuţi a fost desfiinţată. Electorii arondaţi secţiei 32 vor fi relocaţi la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”. Cele trei secţii de votare de la Casa de Cultură vor fi mutate la Centrul Cultural Bucovina, Secţia de la Gara Iţcani a fost mutată la Grădiniţa nr. 7, iar Secţia de la Grădiniţa „Piticot” a fost mutată la Centrul Tradiţiilor Populare. În municipiul Suceava vor fi înfiinţate 63 de secţii de votare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.