Costel Ioan Cioban, de profesie doctor economist, dorește să candideze independent pentru funcția de deputat la alegerile din 11 decembrie 2016.

„Pe 11 decembrie 2016, vom merge la vot și vom decide cine ne va conduce pentru următorii patru ani de zile. Ce vom alege? Aceiași oameni care ne-au condus până acum? Vom opta pentru oameni noi care ne pot oferi o șansă și o promisiune că se poate schimba ceva în bine pentru români și România? Nu știu. Vom vedea!”, declară Costel Ioan Cioban.

Acesta consideră că un mandat de parlamentar independent oferă o mai mare libertate de acțiune, pentru că poate face politica oamenilor care l-au votat și nu pe cea a partidului care l-a promovat pe listă.

„Pot fi o voce puternică în Parlament în apărarea drepturilor și libertăților fiecărui cetățean și nu o voce a politicii de partid. Pentru a putea duce la bun sfârșit acest demers am nevoie de sprijinul dumneavoastră. În demersul meu de a candida trebuie să prezint la Biroul Electoral, pentru a putea ajunge pe buletinul de vot, un număr de semnături de susținere a candidaturii reprezentând 1% din numărul cetățenilor cu drept de vot din județul Suceava”, a mai declarat Costel Ioan Cioban.

costel-ioan-cioban-candidat-independent

Numărul cetățenilor cu drept de vot în județul Suceava este de aproximativ 582.000, iar numărul de semnături necesare pentru a avea dreptul să candidez este de cel puțin 5.820.

„Pentru un candidat independent strângerea unui număr atât de mare de semnături într-un interval de timp atât de scurt, de aproximativ patru săptămâni, este foarte greu spre imposibil. În această situație apelez la toți cei care își doresc o schimbare în politică și vor să mă sprijine în demersul meu, să mă ajute la strângerea de semnături”, a mai adăugat Costel Ioan Cioban.

One Response

  1. Andreea

    Costel-Ioan Cioban are cunostintele si experienta necesare, noi avem puterea ! Apel 100% pentru testul de 1% !

    Împreună putem strânge semnăturile necesare pentru a putea depune candidatura pentru un loc în Camera Deputaților ca și Candidat Independent! Descărcați formularul pentru strangerea de semnaturi de la adresa https://www.dropbox.com/s/bw1b1ffmkxzzg1g/ANEXA%202%20cu%20CNP.pdf?dl=0 și trimiteți un email pe adresa costel.cioban@gmail.com pentru a putea lua legătura cu dumneavoastră!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.