Vă redăm în integralitate comunicatul de presă emis de organizația „Asociația Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina”, cu titlul Centru de incluziune socială Acces Plus Suceava.

Logo sus

În cadrul proiectului ACCES PLUS – Pentru o piață a muncii incluzivă, Cod proiect POSDRU/165/6.2/S/141673 cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale” DMI 6.2 „Îmbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii” se va crea primul Centru de Incluziune Socială (CIS) din Suceava, care va fi coordonat de organizația „Asociația Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina”, partener în cadrul proiectului mai sus menționat.

Centrul de Incluziune Socială Acces Plus Suceava oferă servicii suport pentru grupurile dezavantajate și persoanele supuse riscului de marginalizare și excluziune socială- persoane de etnie romă, persoane cu dizabilități, tineri care părăsesc sistemul de stat de protecție a copilului. Aceste servicii sunt: informare, evaluare, consiliere şi orientare, mediere pe piaţa muncii, formare profesională.

Centrul de Incluziune Socială Acces Plus Suceava își va începe activitatea din 20 octombrie și va avea locația pe strada Oituz nr.30, Suceava iar programul de lucru va fi de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

Logo jos

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.