Miercuri, 12 iunie, va fi inaugurată cursa Suceava – Monastier (Tunisia), o nouă destinație de vacanță pentru turiștii din nord-estul României. Tour operatorul Amara Tour va opera această în perioada 12 iunie – 25 septembrie 2019.

Avioanele vor decola de la Suceava în fiecare zi de miercuri, la ora 10:15 și vor ateriza în Tunisia la ora 11:00, ora locală. Zborul de întoarcere care va fi tot miercuri, va decola de pe aeroportul din Monastir la ora 4:30 (ora locală) și va ateriza la Suceava la ora 9:15.

Amara Tour oferă sejururi de 7 și 14 zile pe litoralul tunisian în zona Hammamet, Sousse, Monastir, Port el Kantaoui și Mahdia.

Tarifele pornesc de la 400 euro/persoană pentru o vacanță de 7 nopți în regim All Inclusive, iar pachetele de vacanță se găsesc la agențiile partenere.

Tunisia înseamnă la o primă privire litoral, plajă și soare, dar și turiști care văd prima oară deșertul Sahara și se bucură de bucătăria tunisiană. O vacanță de neuitat în nordul Africii este ocazia de a descoperi o lume nouă și plină de un farmec aparte. Mai multe informații despre acesta destinație poți găsi în articolul „Amara Tour le oferă sucevenilor posibilitatea să descopere fascinanta lume a Tunisiei”

Amara Tour este o agenție Tour Operatoare nouă pe piața românească, lansând zboruri charter către destinații consacrate cum ar fi Egipt, Tunisia și Turcia. Zborurile charter din Suceava către Tunisia vor fi operate de compania Nouvelair, cu o aeronavă Airbus A 320, cu o capacitate de 177 de persoane.

Anul acesta, de pe Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava vor fi operate curse charter de vacanță din Suceava către Antalya și Bodrum, în Turcia și către Egipt (Hurgada) și Tunisia (Monastier).

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.