În fondul forestier, proprietate publică a comunei Poiana Stampei, a fost organizată luni, 9 mai, o amplă acțiune de împădurire, la care au luat parte, pe lângă primarul Viluț Mezdrea și viceprimarul Vladimir Popescu, angajați ai unității administrativ teritoriale, consilierii locali, reprezentanți ai Poliției și ai Oficiului Poștal din comună, precum și lucrătorii Ocolului Silvic Privat Dorna Candrenilor.

Doar anul acesta, pe raza comunei Poiana Stampei se vor împăduri zece hectare de pădure, acțiunea organizată de Ocolul Silvic Privat Dorna Candrenilor în parteneriat cu Primăria Poiana Stampei fiind doar un început în acest sens.

De altfel, primarul comunei Poiana Stampei, inginerul silvic Viluț Mezdrea, este de părere că aceste activități trebuie să fie vizibile tocmai pentru că îmbunătățesc imaginea, de multe ori nedreaptă, a domeniului silvic. 

„Cred cu tărie că pentru activități precum aceasta, sau cea de ecologizare, putem muta, pentru câteva ore, biroul în natură, de aceea le mulțumesc colegilor pentru implicare. Astfel de lucrări reușesc să ne ofere speranța unui mediu mai curat, un mediu de care să se bucure actualele și viitoarele generații, căci schimbarea se face doar prin implicare, prin acțiuni ce în aparență sunt mici, dar care definesc viitorul societății noastre”, a declarat primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

Trebuie menționat că acțiunea de împădurire de la Poiana Stampei nu este nici pe departe singulară, astfel de activități ample având loc anual.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.