Principesa Margareta și Principesa Muna a Iordaniei, mama suveranului hașemit al Iordaniei, regele Abdullah al II-lea, au întâmpinat sute de copii și familiile lor cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, în grădina Palatului Elisabeta.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Principesa Margareta a României sursa romaniaregala.ro

Cei mici au avut prilejul să se joace în cadrul mai multor ateliere și să asiste la momente artistice speciale, la un spectacol de dans sportiv cu campionii naționali ai Academiei „Mihai Petre” și asculte un recital muzical al bursierilor „Tinere Talente ale Fundației Principesa Margareta”.

Gazdele evenimentului, au considerat oportun să fie alături de cei mici și au vizitat alături de ei atelierele de coronițe și meșteșuguri românești, au asistat la demonstrațiile de aeromodelism, scrimă, karate, dar și salonul de coafură cu flori și expoziția de porumbei.

Copiii au primit baloane albe, au mâncat dulciuri, înghețată, au făcut fotografii cu clovnul Cristiano, au asistat la demonstrații de magie și au văzut în grădina Palatului o expoziție fotografică inedită cu imagini din copilăria regelui Mihai.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Principesa Margareta a României.

„Considerăm că fiecare copil are dreptul la o copilărie fericită. De aceea, în centrul eforturilor Fundației a fost preocuparea de a îmbunătăți condițiile de viață ale copiilor aflați în situații dificile de viață și accesul lor la educație”, a declarat Mugurel Mărgărit Enescu, directorul executiv al Fundației Principesa Margareta a României.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.