O femeie de 37 de ani, din municipiul Suceava, a fost surprinsă de un polițist din cadrul Postului de Poliție Coșna, aflat în timpul liber, în timp ce sustrăgea portmoneul unui bătrâne, într-o zonă aglomerată. Infracțiunea a avut loc vineri, în Piaţa Agroalimentară Centrală din municipiul Suceava.

Irimia Pavel, de 33 de ani, agent şef adjunct de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Coşna, a observat o persoană de sex feminin, care a sustras din portofelul aflat într-o sacoşă, ce aparţinea unei bătrâne, o sumă de bani, pe care imediat a pus-o în buzunarul stâng al hainei sale, încercând să fugă. Poliţistul a intervenit imediat şi a reţinut persoana în cauză, după care a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava. Bătrâna, în vărstă de 76 de ani, din comuna Dărmănești, și-a dat seama că îi lipsesc banii, abia după ce ce poliţistul i-a atras atenţia cu privire la cele întâmplate.

Femeia de 37 de ani a fost condusă la sediul poliţiei pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.