Doi tineri din Hunedoara au fost prinși în timp ce duceau spre locuința din Bosanci elemente din fier de la șoseaua de centură.

Miercuri, 13 noiembrie, în jurul orei 11.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de 2 angajaţi ai unei societăţi comerciale din Iaşi, despre faptul că în timp ce se deplasau prin satul Sf. Ilie, la şantierul de construcţie a variantei ocolitoare a municipiului Suceava pentru verificarea stării lucrărilor executate, s-au întâlnit cu C.Ioan, de 19 ani, localnic şi T.Florin, de 18 ani, din judeţul Hunedoara, fără forme legale în comuna Bosanci, care se deplasau cu un atelaj hipo în coşul căruia aveau două panouri metalice de susţinere (podine) şi doi suporţi confecţionaţi din profile metalice şi tablă (console) sustrase din zona şantierului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că ieri, 13 noiembrie, în jurul orei 09.00, suspecţii au cărat cu atelajul hipo gunoi de grajd pe un teren agricol din zona, după care au sustras cele două podine şi cei doi suporţi de sub podul de traversare a DC 72 (Sf. Ilie – Trei Movile) cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.

„Făptuitorii au fost conduşi la sediul poliţiei şi audiaţi, ocazie cu care au recunoscut şi regretat fapta comisă, urmând să fie cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Prejudiciul în valoare de 500 lei a fost recuperat în totalitate”, se arată în comunicatul IPJ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.