Sâmbătă, 8 martie, la ora 23.40, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Gheorghe Doja din cartierul Ițcani, s-a sesizat despre faptul că trei persoane de sex masculin au sustras trei țevi metalice din curtea unei locuințe aflate în construcție.

La vederea echipajului de poliție, cei trei au încercat să fugă, însă au fost prinși de polițiști, fiind identificați ca fiind un tânăr de 24 ani și doi minori de 15 și 13 ani, toți din municipiul Suceava.

Fiind audiați, cei trei au declarat faptul că bunurile aflate asupra lor le-au găsit în stradă, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acestea au fost sustrase din curtea unui bărbat de 29 ani, din municipiul Suceava, care are o casă în construcție.

Ulterior, cei trei suspecți au recunoscut fapta, afirmând că au sustras bunurile pentru a le duce la un centru de colectare a fierului vechi.

Prejudiciul în valoare de 200 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate părții vătămate.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.