Fostul senator Neculai Bereanu, acum membru Pro România, a precizat că formațiunea politică are liste cu candidați pentru primării în peste 80 de localități din județul Suceava.

„Mai avem de finalizat până la sfărșitul lunii ianuarie listele în celelalte loalități. Noi ne-am propus ca în luna ianuarie să facem și alegeri interne, astfel încât să fim o structură completă, de sus până jos. De asemenea, ne-am propus ca la alegerile locale să avem un număr cât mai mare de primari și de consilieri locali și, nu în ultimul rând, un număr cât mai mare de consilieri județeni, astfel încât să putem face o opoziție clară în administrația județeană”, a precizat Neculai Bereanu.

Pe de altă parte, liderul Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a precizat că pentru perioada de precampanie electorală, formațiunea politică a lansat un concept, intitulat „Vin la Primărie”.

„E un concept prin care Pro România încearcă să vină în fața sucevenilor. Este o platformă deschisă, pe Facebook, iar fiecare om poate intra și poate comenta”, a precizat Ioan Cătălin Nechifor.

În ceea ce privește municipiul reședință de județ, Nechifor a precizat că Pro România va veni cu cea mai bună variantă de primar.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.