Pro România Suceava a desemnat candidații la funcția de primar pentru principalele localități urbane din județ, respectiv Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Gura Humorului și Siret, alături de candidatul la funcția de primar al municipiului reședință de județ, Florin Sinescu. Anunțul a fost făcut de către președntele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, care le-a făcut o prezentare celor care vor intra în lupta electorală din această toamnă.

„Nicolae Cristinel Morariu – Vatra Dornei
Licențiat în asistență socială, administrator firmă privată, născut în 1981, necăsătorit.

Silviu Robciuc – Câmpulung Moldovenesc
Director în mai multe firme private, de profesie jurist, fost viceprimar la primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc 2012 – 2015, născut în 1981, căsătorit, 2 copii.

Dumitru Ciobotariu – Rădăuți
Administrator firmă privată, de profesie maistru în industrializarea lemnului, fost primar și viceprimar al municipiului Rădăuți în perioada 2012 – 2014, născut în 1960, căsătorit, 4 copii.

Adrian Romanescu – Gura Humorului
Doctor inginer, șef centru operațiuni gaz Iași, Delagaz Grid SA, născut în 1973, căsătorit, 2 copii.

Ionel Cuzec – Siret
Licențiat în inginerie electrică și științe economice, profesor, născut în 1978, căsătorit, 2 copii”, a arătat președintele Pro România Suceava.

Nechifor a adăugat că în perioada urmatoare se derulează un sondaj de opinie pentru alegerea candidatului de primar în municipiul Fălticeni, acolo unde Pro România a obținut unele dintre cele mai bune scoruri electorale la alegerile europarlamentare și prezidențiale din anul 2019.

„Echipa de candidați Pro România pentru cele 114 localități ale județului numără în acest moment 20 de primari și viceprimari în funcție sau care au avut mandate în trecut, dar și foarte mulți candidați care sunt pentru prima oară în aceasta ipostază, în timp ce media de vârstă este de 44 de ani, cel mai tânăr candidat având 24 de ani.

Ținând cont de faptul că legea alegerilor locale a fost promulgată în urmă cu câteva zile, prin care data alegerilor locale a fost fixată pentru ziua de 27 septembrie, Pro România va continua în perioada următoare prezentarea candidaților pentru funcțiile de primar, consilier local și consilier județean”, a conchis Ioan Cătălin Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.