Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat miercuri, 14 decembrie, la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, la care au fost prezenţi și premierul Nicolae Ionel Ciucă, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, viceprim-ministrul Kelemen Hunor, șefa Comisiei Europene din România, Ramona Chiriac, precum și miniștrii Adrian Câciu, Marcel Boloș și Czeche Atilla.

„A fost un moment de bilanț al colaborării dintre Autoritățile centrale şi cele locale, s-a discutat despre bugetul de stat pentru anul 202. Au fost discuţii punctuale pe mai multe paliere.

Am ridicat problema asigurării cofinanțării proiectelor europene, lucru care a fost reținut şi s-a promis o rezolvare de către domnul prim-ministru şi ministrul finanţelor.
Au fost discuţii profesioniste şi constructive,care arată bună colaborare dintre guvern și autorităţile locale”, a spus Ion Lungu.

One Response

  1. mihai grigore

    : revista floare albastra = blue : sesiune retorica cu primarii din satele din romania _ nu toti au in sat gaz sau tehnologii de incalzire pe curent electric _ deci se incalzesc cu lemme de doc = ” programul de subventionare a ajutoarelor de incalzire cu lemme de foc pentru satele din romania libera ” ___ unul din gramezile de programs de care m-am ocupat gratuity de la revolutie si pana acum _ deci pledam ca si in iarna 2022-2023 el sa fie pus in exercitiu _____ software _ presedintele romaniei este garantul vietii cetateanului _ se aotosesizeaza _ se intalneste pe chat cu primul ministru _ acesta se intalneste cu ministrul catu care are nevoie si de fapte positive pentru a ajunge in rai si- i comunica avizarea incepand de saptamana viitoare a respectivului program :

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.