În ziua de astăzi, gadgeturile sunt lucruri indispensabile, lucruri pe care niciodată nu se admite să le uităm acasă. Însă, nu mereu li se acordă o atenție deplină, așa că ajung să prezinte anumite defecte, fie din urma contactului cu solul sau cu apa și nu numai.

Motivele pentru care un telefon se poate strica sunt numeroase, însă nu acest lucru este relevant acum. Într-o astfel de situație, unde este indicat să se apeleze pentru o reparație corectă? Tot mai mult în atenția românilor de pretutindeni a ajuns Glassgsm – service de reparații telefoane cu sediul în Suceava. Profesionalismul echipei este fără cusur și a devenit într-un timp foarte scurt și cartea de vizită a service-ului.

De ce Glassgsm?

Alegerea echipei pe mâna căruia va fi lăsat gadgetul pentru reparații este una destul de dificilă. Având în vedere numeroasele service-uri de telefoane de pe piață, îndoielile cu privire la calitatea serviciilor pe care le oferă sunt plauzibile. Nu puține sunt cele ce au primit doar recenzii negative pe site-urile de socializare, dar și feedback-uri negative din partea clienților ce au crezut că totul o să se desfășoare sub semnul profesionalismului, însă nu a fost așa.

Garanție, seriozitate și calitate – cele 3 calități în jurul cărora se desfășoară toată activitatea echipei. De altfel, Glassgsm se bucură de un număr mare de recenzii și feedback-uri pozitive din partea clienților ce au ales acest service de reparații telefoane.

Garanția aferentă reparației este cea pe care fiecare persoană și-o dorește atunci când apelează la astfel de servicii. Astfel, echipa Glassgsm oferă garanție timp de 6 luni pentru orice reparație realizată. Totodată, în cazul extrem și rar întâlnit în care telefonul întâmpină probleme în ceea că privește funcționarea, el va fi consultat și reparat gratuit, pe baza garanției.

Reparația rapidă – caracteristică pe care toată lumea o caută la un astfel de service

O persoană a cărei telefon prezintă un defect de funcționare nu contenește ca reparația să dureze foarte mult. De aceea, la Glassgsm totul se desfășoară pe repede înainte. Mai exact, reparația oricărui gadget, indiferent de defectul său, durează între 30 și 90 de minute. Prin acest mod, se elimină factorul care îi influențează pe unii clienți să creadă că piesele telefonului pot fi înlocuite.

Totodată, cei ce nu pot ajunge la sediul firmei pot trimite telelefonul prin curier. Ei primesc un link prin care pot vedea reparația live, astfel se asigură că totul se desfășoară sub semnul profesionalismul și al atenției depline.

Glassgsm a automatizat înlocuirea sticlei sparte de la iPhone-uri!

Service-ul sucevean a pregătit o surpriză pentru publicul de pretutindeni și anume mașina performantă, de ultimă generație, ce poate înlocui sticla spartă a mai multor modele de iPhone. Ea este, dacă se poate spune așa, un nou membru al familiei Glasssgm – mai puternic, mai precis și mai eficient.

O astfel de mașină scade vizibil intervalul de timp acordat reparației, iar în același timp funcționează doar sub semnul preciziei și al acurateții. Pe glassgsm.ro se regăsesc și mai multe detalii ce privesc in mod direct această mașină performantă, dar și multitudinea de servicii pe care echipa Glassgsm le prestează cu plăcere!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.