Ha Ha Ha Production, firma de producție muzicală deținută de Smiley, a fost chemată în instanță de regizoarea israeliană Adi Halfin, într-un proces legat de drepturi de autor și drepturi conexe. Alături de firma lui Smiley, pârâți mai sunt: Cat Music (casa de discuri), Ionuț Trandafir (regizor român de videoclipuri) și Trandafilm (casă de producție video cu care Smiley a colaborat la mai multe clipuri.

Regizoarea israeliană a înregistrat procesul pe 31 mai 2019 însă primul termen nu a fost încă stabilit. Până în acest moment nu se cunosc date legate de obiectul acestui dosar, în afara faptului că părțile române sunt acuzate de încălcarea proprietății intelectuale.

Cine este Adi Halfin?

Adi Halfin are 42 de ani și este născută în Ierusalim dar și-a petrecut copilăria la Londra. Ea este absolventă cum laude a Școlii de Film Sam Spiegel din Iersualim. Este cunoscută în lumea scurt-metrajelor, ea fiind o prezență constantă la festivaluri precum cannes sau Berlinale. De asemenea, Adi Halfin a câștigat numeroase premii. Israelianca a regizat documentare, spoturi publicitare și videoclipuri muzicale și predă regie în universități de film.

 

 

 

Sursa: www.wowbiz.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.