Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a primit un anunț îngrijorător din partea Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) cu privire la un dosar penal care se află pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ).

Concret, dosarul penal este pentru abuz în serviciu, fiind declanșată urmărirea penală, potrivit anunțului Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

„Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu și restricționarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind declanșată urmărirea penală in rem”, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

Săptămâna aceasta au avut loc audierile părții vătămate reprezentate de sindicaliștii din FSANP. Ulterior, Tudorel Toader va fi chemat pentru a da explicații în legătură cu acuzațiile pe care membrii sindicatului le fac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.