Consilierul local PSD Ioan Gabriel Buciac susține faptul că foarte mulți suceveni reclamă că între ei și administrația publică locală este o mare ruptură, o mare discrepanță.

Acesta a declarat că, la doar o zi după ce a fost validat în funcția de consilier local, a fost împreună cu mai mulți colegi consilieri PSD, în cartierul Zamca, pentru a discuta cu locatarii de acolo, despre problemele cu care se confruntă.

Parcările dintre blocuri sunt total neamenajate, sunt neasfaltate, nu au nicio ordine, apa caldă ajunge foarte greu la etajele superioare – cauză care duce la majorarea cheltuielilor de întreținere, lipsa coșurilor de gunoi, zona de lângă Mănăstirea Zamca, care este neamenajată, sunt doar câteva din problemele semnalate. Suntem siguri că există mult mai multe probleme, atât în Zamca, cât și în municipiul Suceava iar noi, consilierii locali PSD, vom merge în fiecare cartier din municipiu pentru a discuta cu oamenii”, a mai declarat consilierul local PSD.

Ioan Gabriel Buciac a vorbit și despre cartierul Ițcani, despre prezența redusă a poliției în această zonă, dar și de faptul că are nevoie de mai multe puncte de colectare a deșeurilor, de parcuri și spații de joacă.