Președintele organizației județene Suceava a Partidului Mișcarea Populară, Corneliu Popovici, a precizat în cadrul unei conferințe de presă că la Suceava, procesul de fuziune dintre PMP și UNPR s-a încheiat.

Acesta a precizat că s-a constituit și a intrat în funcțiune Biroul Comitetului Executiv Județean. Președintele organizației județene PMP va fi tot Corneliu Popovici, prim-vicepreședinte Mihai Neagu iar vicepreședinți Josan Toader, Marian Andronache, Nicușor Cojocar, Dumitru Dan Vasile, Ioan Bogdan Codreanu, Ioniță Cristian, Gheorghe Jucan, Sorin Robu, Sandu Constantin, Cristian Sidor și Dorel Țâmpău.

„Avem persoane în comitetul executiv județean atât din partea PMP cât și din partea UNPR și sperăm să fie un birou funcțional și bun. Totodată, s-au stabilit și președinții interimari în localitățile județului Suceava”, a declarat Popovici.

Acesta a subliniat faptul că odată cu procesul de fuziune dintre cele două partide, celor din PMP li s-au alăturat și membri noi, precum omul de afaceri Cristi Ioniță și fostul președintele al organizației județene Suceava al Partidului Național Țărănesc Creștin și Democrat, Gheorghe Ignătescu.

„Suntem un partid cu ușile deschise și vom continua să fim deschiși pentru oamenii care țin la acest proiect. De asemenea, ne pregătim de campaniile premergătoare pentru alegerile parlamentare, atât din punct de vedere al organizării, cât și al candidaților. Până pe 15 septembrie trebuie să trimitem la București listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat”, a mai declarat Corneliu Popovici.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.