Orice proprietar de automobil își dă silința pentru a-l păstra într-o stare cât mai bună, pentru un timp îndelungat. Cu toate acestea, independent de grija fiecăruia, apar tot felul de situații neplăcute, iar defectarea unor componente a acestuia este inevitabilă. Orice conducător auto ar trebuie să fie pregătit pentru un astfel de moment. Spre exemplu, problema parbrizelor fisurate sau sparte este una destul de frecvent întâlnită.

Poate fi vorba atât de o mașină practică, dar și despre una de lux. În orice caz, necesitatea de a înlocui parbrizul nu prea omite pe nimeni. De preferat este ca micile defecțiuni să fie rectificate la timpul potrivit, pentru că orice amânare duce la pagube de proporții. Același lucru este valabil și în cazul defecțiunilor localizate la nivelul geamurilor laterale sau a lunetei. De atenția acordată acestui aspect depinde și suma necesară a fi investită în acest sens.

Specialiștii unuia dintre cele mai apreciate service-uri de reparații parbrize în Suceava, din spatele site-ului masterautoglass.ro, recomandă ajutorul unui profesionist când vine vorba despre astfel de operațiuni. Desigur, procedura poate fi realizată și personal, însă numai de cei care dețin cunoștințele și instrumentele necesare.

Cum se realizează montajul corect al parbrizului – ce aflăm de la experții MasterAuto Glass

Cei care au nevoie de reparatii parbrize Suceava trebuie să cunoască detalii despre ce implică acestea, pentru a se asigura că face alegerea inspirată atunci când alege service-ul. Înainte de toate, important de știut este că spațiul necesar efectuării procedurii trebuie să fie suficient de mare. De asemenea, pregătirea în prealabil a tuturor instrumentelor de lucru este de preferat. Iluminarea este un factor important, precum și o temperatură sub valorile normale. Acesta din urmă este un aspect ce contribuie la încleierea corespunzătoare a sticlei.

Orice element inutil, alături de gunoaie și particule de praf trebuie înlăturate, pentru a elimina riscul pătrunderii lor în locurile de fixare a parbrizului. Igienizarea adecvată a parbrizului este necesară de asemenea, dar și scoaterea trim-urilor din fixatoare.

Demontarea mânerelor trebuie realizată, iar încleierea exactă a benzii de mascare este necesară dacă geamul încă se ține în ușă. Lovirea ulterioară a marginilor poate rezolva problema ce vizează dificultatea scoaterii sticlei din fixatoare, destul de frecvent întâlnită.

Montarea unui nou geam nu este o operațiune complicată atunci când se cunosc etapele de parcurs, dar există și iscusință în manevrarea sa. În primul rând trebuie să fie pusă sticla în slot corect, iar apoi fixată în partea de jos.

Recomandarea celor de la MasterAuto Glass este de a verifica eficiența mecanismului de închidere și deschidere, modul de funcționare al acestuia, iar apoi punerea sigiliilor și a panglicilor de care este nevoie. De ce este de preferată montarea într-un service specializat mai ales când vine vorba despre instalarea parbrizului și a geamului din spate? Această procedură este una destul de complexă și presupune demontarea corespunzătoare a vechilor geamuri. În orice caz, este indicată montarea la un service profesional pentru că acesta oferă și garanția calității.

Un produs nou este prevăzut cu sigiliu încleiat, în mod obișnuit. Pentru o operațiune reușită recomandată este îndepărtarea completă a adezivului vechi, astfel ca cel proaspăt să se plieze corepunzător. Nu trebuie omis nici un colț, iar ulterior instalării parbrizului nou, se recomandă apăsarea acestuia atentă, pentru a distribui soluția în întreg perimetrul.

Cei care nu au experiența și răbdarea de care este nevoie pentru a parcurge cu îndemânare fiecare etapă, chiar dacă știe ce anume are de făcut, își va rezolva situația prin intermediul service-urilor de reparații parbrize în Suceava dedicate, precum este masterautoglass.ro.

MasterAuto Glass – un service preferat de reparații parbrize în Suceava

Este un loc specializat pe înlocuirea de parbrize, în mod special, însă includ şi înlocuiri de lunete și geamuri laterale în listele lor de servicii. În funcție de tipul de mașină ce necesită montaj, timpul poate diferi. Astfel, în cazul autovehiculelor cu parbriz lipit, operațiunea de montare poate fi de 4 ore pentru autoturisme, 4 ore pentru autotuilitare și 8 ore pentru autocamioane. În ceea ce privește autovehiculele care au parbriz în cheder, timpul de lucru este de 1 – 2 ore. Foarte important de avut în vedere că după ce se realizează montajul, nu se recomandă spălarea autovehiculului și nici urcarea acestuia pe elevator.

Alte detalii ce vizează montarea sau repararea parbrizelor defecte pot fi solicitate experților MasterAuto Glass, alături de servicii profesionale în acest sens, la prețuri accesibile.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.