Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, mai precis între 30 septembrie și 2 octombrie. Potrivit președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, Târgul de toamnă va avea două componente, după cum urmează: lansarea programului „Gustă din Bucovina” și lansarea acțiunii „Cămara bucovineană”.

Gheorghe Flutur a subliniat că cea mai importantă componentă  a Târgului „Produs în Bucovina” este pachetul „Crăciunul în Bucovina”. „Inițial am vrut să îl facem mai repede, însă avem câteva probleme de rezolvat în ceea ce privește parteneriatul cu asociațiile de turism și cu Asociați Produs în Bucovina. I-am rugat să se pregătească pentru că doresc să facem un parteneriat aprobat de plenul Consiliului Județean. Suceava merită acest lucru! Trebuie să ne pregătim cu toată bucătăria pensiunilor turistice și cu o gamă foarte largă și cu foarte multe curiozități. Aici va avea loc week-end-ul degustărilor ”, a precizat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

De asemenea, președintele Gheorghe Flutur a precizat că la evenimentul din această toamnă vor participa și invitați de la Cernăuți. „Ei vor veni, deocamdată, doar vizitatori, iar noi le-am propus o reciprocitate: să mergem și noi la ei, unde să participăm cu produse și cu oferta noastră pentru perioada următoare”, a precizat Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a mai subliniat că una dintre prioritățile pe care le are de îndeplinit este organizarea tuturor evenimentelor din preajma sărbătorilor de iarnă întrucât pensiunile și lanțurile hoteliere din județ să poată avea un flux de turiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.