Prof. Prâsneac Cristian, antrenor la CSM Dorna Vatra Dornei,  a anunțat  că  odată cu relaxarea care vine după ridicarea stării de urgență cauzată de pandemia cu Coronavirus, care dă posibilitatea sporturilor individuale să își continue antrenamentele, va relua activitățile organizate în aer liber alături de elevi și este convins că lucrurile vor reveni la normal.

„Nu amestecăm jocurile de echipă cu cele în care ești singur și nici recompensele primite.

Pentru sporturile individuale, competițiile supreme de recunoaștere a valorii sunt Campionatele Mondiale,  Europene, Balcanice și Naționale.  Așa cum am mai menționat cu alte ocazii, nu mai este vremea participării cu un număr de sportivi, campioni locali, cu tot cu steagul țării respective, ci sunt runde de calificări grele pentru a realiza baremuri pentru Campionate Mondiale, Europene și Balcanice”, a transmis Cristian Prâsneac.

Antrenorul de la CSM Dorna Vatra Dornei a precizat că acesta este visul oricărui sportiv și este țelul de bază și pentru atleții dorneni Alexandru Prâsneac, Costiuc Claudia Ionela și Kore Robert Petru.

Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiți  de antrenorul Prâsneac Cristian, au șanse de a lupta pentru calificarea la Campionatele Mondiale, Europene și Balcanice.

„Faptul că se preconizează ridicarea anumitor restricții, care ne-au afectat rău, este un lucru deosebit pentru o parte dintre sportivii noștri. Multiplii campioni naționali Prâsneac Alexandru, Costiuc Claudia-Ionela și Kore Robert-Petru  au șansa să își reia treptat programul de pregătire pentru că pot ajunge la Campionatele Mondiale, Europene și Balcanice, competiții care se preconizează a fi epice.
Sportivii noștri știu cu ce se vor lupta și au continuat și în perioada de carantină să se pregătească exemplar. Ne vom relua antrenamentele organizate în aer liber și sunt convins că lucrurile vor reveni la normal.
Alături de Prâsneac Alexandru, Costiuc Claudia Ionela și Kore Robert Petru  vom mai avea posibilitatea, din momentul relaxării, pentru a continua pregătirea ”aerisită” și cu Pop Iulian, Moroșan Mihai Alexandru și Iluca Valentin, și ei medaliați la Campionate Naționale și Concursuri Internaționale, de la CSM Dorna Vatra Dornei.
Este timp bun, un moment propice și la urma-urmei, o revenire la pregătirea normală de campioni”, a afirmat antrenorul Prâsneac Cristian  de la CSM Dorna Vatra-Dornei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.