Faci parte dintre persoanele ce-și doresc să achiziționeze sau să vândă o proprietate? Agenția Imobiliare Rădăuți îți oferă consultanța de care ai nevoie pentru a încheia cele mai avantajoase contracte

Imobiliare Rădăuți oferă o gamă variată de servicii, indiferent de tipul de proprietate. De vânzarea/închirierea apartamentelor, caselor, garsonierelor, cât și a spațiilor sau terenurilor. Mai mult decât atât ai parte de consiliere de specialitate în alegerea acestora. 

Întregul proces se poate dovedi a fi mult mai complicat decât te-ai fi gândit inițial. Acesta este momentul în care să apelezi la ajutor din partea unor profesioniști în domeniul imobiliar.

Printre serviciile puse la dispoziție regăsim și consultanța juridică. Pentru a întocmi dosarul necesar în vederea tranzacționarii unui imobil, ai nevoie de sprijin din partea unui expert, care să se asigure ca nu apare nici un fel de inconvenient în încheierea tranzacției.

Eduard Neacșu, agent imobiliar la Imobiliare Rădăuți relatează:

Timpul este o resursa limitată, deci cu siguranță nu îți dorești să treacă o perioadă foarte mare până să finalizezi procesul de vânzare. Imobiliare Radauți are o bază mare de clienți, ceea ce înseamnă că raportul dintre cerere-ofertă este unul optim.

Comunicăm eficient cu clienții noștri, pentru a le înțelege cu exactitate cerințele. Dacă te afli în postura de cumpărător al unui imobil, vom ține cont de criteriile tale.

Tipul imobilului, prețul, zona sau etajul sunt doar câțiva dintre factorii de diferențiere pe care îi vom avea în vedere, pentru a ne asigura că vă propunem cele mai bune variante.

Firma noastră îți oferă soluții personalizate, în functie de nevoile ambelor părți ce se implică în tranzacție. Deși vânzarea unei locuințe pare a fi destul de simplă, fără implicarea unui agent imobiliar profesionist există riscul de a încheia o tranzacție dezavantajoasă.

Obiectivul nostru este acela de a sincroniza caracteristicile cererii cu elementele specifice ale ofertei. Cumpărătorilor li se prezintă doar ofertele care se află în conformitate cu cerințele lor, economisind astfel timp.

Imobiliare Rădăuți vă sprijină și când vine vorba de evaluarea unei locuințe. Scopul nostru este acela de a va ajuta să stabiliți prețul corect, în raport cu realitățile pieței. Analizăm informațiile și le prelucrăm, pentru a ajunge la cea mai buna soluție, tinând cont și de așteptările proprietarului.

Ne implicam activ în faza de negociere a tranzacției, identificând punctele forte ale unui imobil. Relația cu firma de imobiliare trebuie să se afle în beneficiul ambelor părți ce sunt implicate, pentru a finaliza în condiții optime tranzacția.

Promovarea eficientă a ofertelor aduce numeroase avantaje, iar acest principiu se aplică și în domeniul imobiliar. Ofertele vor fi publicate în mediul online, fiind vizualizate cu ușurință de orice posibil client. În acest mod, nu va mai trebui să treacă foarte mult timp până când va aparea o persoană interesată.

Simplifică procesul de vânzare-cumpărare și beneficiază de serviciile noastre! Fiecare client este tratat cu profesionalism, având parte de o experiență plăcută și de consultanță permanentă.”

Agenția Imobiliare Rădăuți poate fi găsită online pe www.imobiliare-radauti.ro sau telefonic la 0747 532 559. Nu ezita să soliciți ajutorul unui profesionist în alegerea locuinței demult visate!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.