Discuţie revoltătoare între o profesoară de matematică de la un liceu din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, şi o elevă de clasa a X-a.

La începutul unui curs, profesoara a fost înregistrată cu telefonul mobil de mai mulţi elevi, după ce aceasta a început să se comporte inadecvat, dar şi să îi jignească pe elevi, aparent fără motiv.

Într-una din înregistrări, profesoara poartă o conversaţie cu o elevă de clasa a X-a care, încă de la începutul orei, a cerut voie să bea apă.

Profesoara s-a enervat şi a început să o certe pe elevă, dar şi să îi vorbească inadecvat.

“Elevă: Doamna, pot să beau o gură de apă?

Profesoară: Până acum ce ai făcut? Vrei să deranjezi în continuare ora? A fost pauza mare?

Elevă: Da.

Profesoară: Da. Şi nu ai avut timp?

Elevă. Dar mi-e sete.

Profesoară: Da, draga mea. Dacă ţi-e sete să îţi dai chiloţii jos, ţi-i dai jos? Dacă vrei să faci ceva în timpul orei, te gândeşti dacă poţi să faci sau nu? Chiar îţi era sete? Poftim, bea apă. Aruncaţi cu sticlele, bateţi în bancă cu sticlele, bateţi în uşă.

Profesoară: Bea apă. Am vorbit într-un jargon de-al vostru. Probabil că aşa va fi mai bine să vorbesc ca să ne înţelegem. Să glumesc cu voie şi atunci probabil veţi înţelege mai bine matematică. Poţi să bei apă. Îmi cer scuze dacă v-am deranjat cu ceea ce am spus. Majoritatea sunteţi foarte dezinvolţi”, a fost dialogul dintre elevă şi profesoara de matematică. (Sursa: Observator)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.