O profesoară din Bârlad a fost filmată când juca la păcănele, în timp ce înjură și cere ajutor divinității pentru câștig. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar profesoara de biologie a fost criticată, inclusiv de elevii ei.

Filmulețul a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și a conducerii școlii unde aceasta predă, urmând ca zilele următoare să fie convocată comisia de etică și disciplină. Profesoara predă biologie la două școli din municipiul Bârlad.

Femeia a fost surprinsă jucând la păcănele, într-un cazinou din oraș, unde se pare că a pierdut o sumă foarte mare de bani, după cum spune chiar ea în filmare.

Reacțiile elevilor

Filmulețul a fost distribuit în mediul online, mai ales de elevii acesteia.

„Asta e doamna mea de bio, pe bune, nu glumesc”.

„Nici profa de bio nu mai este ce a fost odată”.

„Doamna asta a fost profa mea de biologie și chimie în a 8-a”, au scris cei care au recunoscut-o pe femeie.

A fost convocată Comisia de Disciplină și Etică

Conducerea școlii va convoca Comisia de Etică și Disciplină.

„Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei.

Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț. Conducerea școlii ne-a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs”, a transmis pentru vremeanoua.ro inspectorul școlar general, prof. Elena Mustață, potrivit psnews.ro.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.