Joi, 13 februarie, ora 12.05, având în vedere articolul publicat în presa locală, cu privire la faptul că,  un profesor a fost filmat în timp ce îmbrâncea un elev pe motiv că ar fi întârziat la oră, eveniment petrecut la Liceul Teoretic Filadelfia, la nivelul Compartimentul Proximitate Suceava s-a procedat la efectuarea de verificări în urma cărora s-au constatat următoarele:

Din discuțiile purtate cu directorul unității de învățământ, a rezultat că, la 04.02.2020, în interval orar 14.00 – 15.00, în timp ce preda o oră de educație tehnologică elevilor din clasa a VII A și a VII B, profesorul S. Cristian, de 67 ani, localnic, s-a enervat că un elev a întârziat la ora de curs, motiv pentru care s-a deplasat spre acesta, iar pe un ton autoritar a întrebat „pe unde umblă?” și l-a prins cu ambele mâini de gulerul hainei cu care elevul se afla îmbrăcat, fără a-i adresa injurii și expresii jignitoare sau să-i cauzeze leziuni corporale.

În timpul incidentului, un elev din sala de curs a filmat evenimentul cu telefonul mobil, postându-l ulterior pe grupul de socializare al elevilor.

Ulterior distribuirii clipului video, acesta a apărut în presa locală la 13.02.2020.

Cu ocazia verificărilor efectuate de agenții de proximitate la unitatea de învățământ, s-a constatat că profesorul este pensionar și încadrat cu contract de muncă, predând materia de educație tehnologică, iar pentru incidentul din 04.02.2020, conducerea unității a luat măsura sancționării cu ,,MUSTRARE”.

S-a discutat telefonic cu S. Vasile, tatăl elevului, S. Sebastian, de 13 ani, din municipiul Suceava, care se întorcea din străinătate, precizând că, a luat la cunoștință de la soția sa de evenimentul din  04.02.2020, declarând totodată că fiul său este o fire mai energică și este posibil ca acesta să fi avut și el o parte din vină cu privire la incidentul creat. Totodată, tatăl minorului menționează faptul că, fiul său nu a suferit leziuni fizice și nu depune plangere cu privire la eveniment.

Verificările vor fi continuate în vederea stabilirii situației de fapt și în funcție de aspectele constatate și de probatoriul administrat, vor fi dispuse măsuri legale în consecință.

 

One Response

  1. Laurentiu Ion

    Nu e de mirare sa se intample asa ceva la liceul condus de impostorul PNL-ist Ioan Badelita. Directorul acela s-a cocotat acolo prin merite de pupincurist al lui Gheorghe Flutur pe care l-a blagoslovit cu promisiuni ca va fi votat de catre membrii bisericii penticostale Filadelfia din Suceava, al carui pastor este Ioan Badelita. Acest pastor penticostal este un politruc de cea mai joasa speta.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.