Pandemia de Coronavirus a mutat orele de școală în online în mai toată lumea, iar toți profesorii și elevii s-au văzut nevoiți să se facă “prieteni buni” cu PC-ul și Internetul. Însă până și cei mai bine prieteni te trădează” câteodată, nu-i așa? Asta se pare că a învățat și un profesor care și-a uitat camera deschisă, după o lecție online. Incredibil ce a urmat atunci când a apărut soția lui, iar elevii au văzut tot!

Profesorii și elevii și-au mutat clasele în online de mai bine de un an de zile. În tot acest timp, au fost nevoiți să se pună bine la punct cu tehnologia, ca să facă față distracției… Și cum orice început vine și cu rateuri la pachet, un exemplu bun în acest sens a fost un profesor care și-a uitat camera deschisă, după o lecție online. Așa se face că elevii săi au avut parte, pe lângă ora obișnuită, și de niște “lecții private” când a apărut soția bărbatului.

Este vorba despre un profesor din Columbia, care nu a reușit să își închidă camera într-o pauză din timpul unei ore pe Zoom. Bărbatul a fost surprins de elevii săi, toți cu vârste între 16-17 ani, când se afla într-un moment intim alături de soția sa.

Profesorul de fizică Ruben Dario Parras se afla într-o pauză a orei sale pe Zoom, când soția lui s-a apropiat de el. Bărbatul a început chiar să îi ridice bluza, în timp ce îi săruta sânii. Nicio clipă nu s-a gândit că momentul era vizionat de toți elevii săi. Mai mult, imaginile cu el și soția sa au făcut înconjurul lumii.

În cele din urmă, profesorul a făcut ulterior o filmare în care își cerea scuze pentru întâmplarea nefericită în urma căreia reprezentanții școlii au hotărât să deschidă o anchetă înternă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.