Primăria și Consiliul Local Crucea organizează cea de-a IX-a ediție a Zilei comunei. Astfel, duminică, 1 septembrie, de la orele 13:00, locuitorii comunei sunt așteptați pe terenul de sport din localitate pentru a se bucura de prezența artiștilor ce vor concerta.

Trebuie precizat că primarul Dorin Rusu va premia cuplurile de aur din comună și va organiza concursurile deja devenite tradiție.

Pe scenă vor urca, atât artiști la început de drum, cât și artiști consacrați, dar și ansambluri artistice din zonă. Între aceștia se numără Alexandru Brădățan, Dya, Alin Nica, Constantin Bahrin și Andreea Haisan. De asemenea, pe scenă vor urca și Alexandru Recolciuc, Elisa Hechelciuc și Pamfil Roată, precum și Doina și Ciprian Petroaie și Surorile Tănase.

„Îi aștept pe toți locuitorii comunei să ia parte la evenimentul pe care, an de an, îl organizăm special pentru ei, în semn de prețuire și respect. Am pregătit un program divers, pentru toate vârstele, cu multe momente frumoase și memorabile”, a declarat primarul comunei Crucea, Dorin Rusu.

De altfel, atmosfera va fi întreținută și de Ansamblurile „Bistrițeanca”, din Crucea, „Muntenii Broștenilor” și „Izvoarele Burcuțului” din Borca.

Seara se va încheia cu un grandios foc de artificii care va putea fi privit și admirat la ora 22:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.