Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a informat că, începând de astăzi, 27 septembrie, a fost introdusă în zona cartierului ANL Burdujeni, unde sunt mulți copii, elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 10, un program pilot privind transportul școlar.
Potrivit viceprimarului sucevean, autobuzul şcolar va circula pe traseul str. Putnei – Școala Gimnazială Nr. 10 și va prelua copiii din stațiile stabilite împreună cu părinţii. Elevii vor coborî doar în fața unităţii de învăţământ, iar după ore vor pleca acasă cu același autobuz. Accesul acestora se va face pe baza abonamentului sau a biletului.
Programul este de luni până vineri astfel: -07:40 pleacă din str. Putnei; – 12:00 pleacă din fața unității de învățământ; – 12:40 pleacă din str. Putnei, cu elevii care au ore după-masă.
„După perioada de testare vom analiza ce trebuie modificat în privința orarului. În funcție de cereri, vom analiza dacă putem introduce acest proiect și în alte zone. Doar așa putem reduce din traficul rutier și, totodată, îi vom ști pe copii în siguranță!”, a declarat Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.