Serviciul de Permise şi Înmatriculări a elaborat un sistem on-line, pentru rezervare la înmatricularea şi eliberarea permiselor auto

Prin acest sistem se doreşte eliminarea pe cât posibil a cozilor de la ghişeele Serviciului de Înmatriculări Vehicole şi Eliberarea Permise Auto Suceava.

Prefectul Florin Sinescu a declarat că “ mulţi veneau la primele ore ale zilei pentru a-şi rezolva problemele iar după masă nu era nimeni care să solicite eliberarea actelor de care aveau nevoie”

Aplicaţia online este disponibilă pe portalul Prefecturii Suceava, iar adresa este (http://www.prefecturasuceava.ro).  Programul este momentan în faza de testare şi este perfectibil. Aşteptăm şi sugestiile dumneavoastră cu privire la această aplicaţie – a declarat Florin Sinescu, Prefectul judeţului Suceava.

Cel care a explicat funcţionarea aplicaţiei a fost comisarul şef al SPCRPCIV Suceava, Florin Chiaptanaru, care a făcut și o demonstrație asupra folosirii acesteia.

Perioada de programare nu poate fi mai are de 14 zile lucrătoare.

4 Responses

 1. MEIROAEI ANAMARIA

  Buna ziua
  As dori sa programez depunerea actelor pentru inmatricularea unui fiat Panda, sasiu AF1A141211W87E4, pe proprietar sc Zinos srl, pentru data de 23.10.2013 in jurul pranzului daca se poate.CUI proprietar este RO 13736638.
  Rog confirmarea pentru aceasta programare.
  Toate cele bune!

  Răspunde
 2. pletosu teodor

  am lasat actele pentru a inscrie o masina Passat dar seria la sasiu nu corespunde cu actul masinii si mi sa spus ca trebuie sa verifice in Anglia pentru ca masina este din londra.cum pot lua legatura cu cei de la inmatriculari daca sa facut verificarea pentru ca eu sunt in londra. va multumesc

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.