Pentru ca toţi clienţii să se bucure de sesiuni prelungite de cumpărături în pregătirile lor pentru Paşte, Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de sărbători. Orarul va permite şi celor dornici de distracţie să se recreeze în îndrăgita destinaţie de petrecere a timpului liber.

Sâmbătă, 19 aprilie, cei care doresc să se înnoiască cu articole în tendinţe sau cei care mai au de finalizat lista de cumpărături pentru masa dedicată Sărbătorile Pascale, pot vizita magazinele din Iulius Mall în intervalul orar 10.00 – 18.00. Duminică, în prima zi de Paşte, mall-ul este închis, însă bucovinenii care vor să petreacă a doua zi de Paşte în cafenele sau îmbogăţindu-şi garderoba din noile colecţii ale brandurile din Iulius Mall, o pot face după programul obişnuit, în intervalul 10.00 – 22.00.

Şi hipermarketul Auchan va funcţiona după un program aparte, care va permite clienţilor să îşi definitiveze pregătirile pentru sărbători. Până pe 18 aprilie, sucevenii îşi pot face cumpărăturile în intervalul 8.00 – 23.00, iar pe 19 aprilie, hipermarketul este deschis până la ora 18.00. În prima zi de Paşte, angajaţii Auchan au liber, însă de pe 20 aprilie programul revine la normal, clienţii putând să îşi refacă proviziile în intervalul orar 08.00 – 22.00.

Cei care nu au finalizat amenajările de sărbători pentru casă şi grădină îşi mai pot cumpăra materialele necesare de la Bricostore. Magazinul de bricolaj va fi deschis şi sâmbătă, în intervalul orar 08.00 – 18.00, iar în prima şi a doua zi de Paşte va fi închis.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.