Magazinele Enel vor avea program de lucru modificat în funcţie de zilele libere legale, dar şi de programul centrelor comerciale în care funcţionează, după cum urmează:

 

  • Magazinele Enel din Botoşani, Paşcani, Focşani, Palas Mall Iaşi, Bacău, Huşi, Iaşi Gară (de pe strada Gării, parter, Bloc L20-22), Vaslui, Buzău, Iulius Mall Suceava vor fi închise vineri, 30 noiembrie 2018 și sâmbătă 1 decembrie, zile libere legale.
  • Magazinul Enel care funcţionează în incinta centrului comercial Iulius Mall Iaşi va funcţiona conform program obişnuit atât vineri 30 noiembrie, cât și sâmbătă 1 decembrie 2018.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.