Administraţia Fondului pentru Mediu a prelungit încă o dată sesiunea de depunere a dosarelor în cadrul Programului Rabla, la sfârşitul lunii septembrie, însă numai pentru persoanele juridice. Mai exact, potrivit instituţiei, acestea mai au posibilitatea de a-şi casa maşinile vechi pe tot parcursul lunii octombrie.

Sesiunea de înscriere în vederea acceptării proprietarilor persoane juridice sau operatori economici fără personalitate juridică în cadrul „Programului Rabla” a fost prelungită în luna septembrie de Administraţia Fondului pentru Mediu, printr-o dispoziţie internă. Potrivit documentului, persoanele juridice mai pot depune dosare până la data de 31 octombrie.

„Preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, a dispus prelungirea termenului pentru depunerea şi validarea dosarelor pentru persoanele juridice/instituţiile publice, până la data de 31 octombrie 2013”, menţionează dispoziţia internă.

Aceasta este a doua oară când AFM modifică termenul pentru persoanele juridice. Astfel, termenul limită iniţial era 31 august, acesta fiind prelungit până la 30 septembrie. Potrivit instituţiei, s-au înregistrat un număr de 1.170 de dosare depuse de către persoanele juridice şi instituţiile publice. AFM informează că inclusiv persoanele juridice şi instituţiile publice respinse până acum pot depune un nou dosar de finanţare până la sfârşitul lunii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.