La sediul Consiliului Județean Suceava a avut loc, miercuri, în Sala Bucovina, o întâlnire organizată pentru implementarea proiectului “Implementarea de soluţii e-guvernare la nivelul a 15 U.A.T.-uri din Judeţul Suceava I” – COD SMIS 48451.

Proiectul „Implementarea de soluţii e-guvernare la nivelul a 15 U.A.T.-uri din Judeţul Suceava I”, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice este implementat de Consiliul Județean Suceava împreună cu partenerii: Bogdănești, Gălănești, Voitinel, Siret, Bălcăuți, Calafindești, Zamostea, Milișăuți, Iaslovăț, Todirești, Bălăceana, Siminicea, Cornu Luncii, Fântâna Mare, Boroaia.

Obiectivul proiectului: creșterea performanței actului administrativ prin eficientizarea activităților interne, a calității serviciilor publice on-line aduse cetățeanului cu ajutorul unui sistem informatic integrat implementat la nivelul instituțiilor publice partenere din județul Suceava, care să gestioneze Registrul Agricol în format electronic și să realizeze un management intern performant.

La întâlnirea condusă de către Președintele Consiliului Județean Suceava, domnul Cătălin Ioan NECHIFOR, au fost prezenți primarii, ca reprezentanți ai UAT-urilor partenere, reprezentanți ai firmei SC SIVECO ROMANIA SA București, firmă care implementează Sistemul Informatic Integrat precum și echipa de implementare a proiectului.

În cadrul întâlnirii s-au analizat problemele întâmpinate în implementare și s-au stabilit soluții pentru înlăturarea acestora, precum și pașii care trebuie întreprinși până la finalizarea proiectului. În acest moment proiectul se află în etapa de proiectare și implementare a Sistemului Informatic Integrat.

Proiectul are o valoare totală de 6.626.464,92 lei, din care valoarea de 6.493.935,62 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă.

Contractul de finanțare a fost semnat în data de 24.01.2014 și are o perioadă de implementare de 18 luni.

Beneficiarul este Consiliul Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.