A fost finalizat proiectul privind creșterea eficienței energetice a clădirii Primăriei Municipiului Suceava, după cum a anunțat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Proiectul vrem să îl depunem pe fonduri europene, pe axa 3.1 B. Vom intra cu indicatorii și cu aprobarea studiului de fezabilitate în ședința de Consiliu Local din data de 31 august. Valoarea toată a proiectului este de 4.808.199 de lei, respectiv 1,057 de milioane de euro. Din păcate suntem limitați în privința lucrărilor și intervențiilor pe care le putem face la primărie. Noi ne-am dori să mai facem și anumite extinderi, consolidări, recompartimentări, dar din păcate nu ne permite legea”, a spus Ion Lungu.
Potrivit primarului sucevean, printre principalele lucrări care se vor face se numără izolații la pereții exteriori, izolații la planșeul de la ultimul nivel și izolații la tavanul de la subsol. De asemenea, la fațada principală se va înlocui vechea cortină de sticlă, cu una nouă, performantă, rezistentă termic și se vor reface instalațiile electrice și instalațiile termice. Caloriferele vor fi înlocuite cu ventilo-conductoare și va fi montată o centrală de tratare a aerului.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.