Primarul comunei Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu, a depus mai multe proiecte care vizează, în continuare, modernizarea comunei pe care, cu profesionalism, o reprezintă.

Potrivit declaraţiilor primarului Codreanu, trei proiecte au fost depuse pe PNDL 2, alesul declarându-se optimist în privința şanselor de a obţine finanţarea pentru demararea investiţiilor.

CODREANU„Comuna Pojorîta este într-o continuă dezvoltare. După titlul de «Stațiune turistică de interes local» noi continuăm să fim încrezători și să ne gândim serios și la alte proiecte importante pentru comuna Pojorîta. În acest sens avem mai multe proiecte depuse pe Programul Național de Dezvoltare Locală și pe Programul Național de Dezvoltare Rurală, și suntem încrezători că vom primi finanțarea pentru asfaltarea a 3 km de drum comunal, pentru reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Valea Putnei, sat component al comunei Pojorîta, dar și pentru un teren de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale din Pojorîta și multe alte proiecte care vor fi depuse în perioada următoare”, a declarat primarul comunei Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu. 

Comuna Pojorîta a obţinut statutul de staţiune turistică de interes local, iar potrivit Guvernului României, prin promovarea ca staţiune turistică de interes local, localitatea va avea şanse mai mari în atragerea de finanţări nerambursabile, în condiţiile în care unele programe de finanţare impun existenţa atestării ca staţiune turistică.