Primarul comunei Poiana Stampei, inginerul Viluț Mezdrea,  are proiecte grandioase la începutul anului 2019. Edilul a anunţat că în localitatea pe care o conduce se va construi un nou dispensar, urmând ca lucrarea să fie efectuată din fonduri europene, dar și cu o cofinanțare de la bugetul local.

„Este un obiectiv extrem de important pentru comuna noastră. Realizarea dispensarului medical va duce la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comună și va crește calitatea și accesibilitatea la serviciile medicale. Este un proiect așteptat de întreaga comunitate și ne bucurăm că am reușit să accesăm banii necesari pentru realizarea acestuia.Vorbim aici de suma de 500.000 de euro, termenul de finalizare  a lucrărilor fiind de 12 luni”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul Mezdrea.

Proiectul clădirii a fost făcut de către S.C. Moldproiect ASD S.R.L., iar constructorul care a adjudecat licitație este S.C. Amicii Building S.R.L.

Noul centru medical va dispune de spații pentru cabinete medicale (medicină de familie), un cabinet stomatologic, o farmacie, precum și două apartamente pentru medici, dar și toate dotările necesare.

În prezent serviciile medicale din localitate sunt găzduite de sediul Primăriei Poiana Stampei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.