De ce trebuie să moară cineva pentru ca anumite măsuri de protecție să fie luate? Cea mai proastă lucrare din Suceava a adus primele victime ieri,17 noiembrie. Este vorba despre pilonul inelului de ocolire a municipiului Suceava, ”plantat” în mijlocul drumului la ieșire din comuna Șcheia înspre Gura Humorului.

 

 

 

 

 

 

Majoritatea șoferilor care au plecat înspre Gura Humorului au trecut pe lângă cel mai prost proiect gândit vreodată și anume acel așa zis sens giratoriu care va fi pilonul centurii de ocolire a municipiului reședință de județ. Apropo, centură care nu se mai termină. Revenind la idioțenia inventată de arhitectul care a făcut acest proiect, iată că, din nefericire, s-a întâmplat și ceea ce probabil ne-a trecut prin cap tuturor în momentul în care am văzut construcția.

Aseară, în jurul orelor 19, în condiții de vizibilitate reduse din cauza ceții, un autocamion a intrat frontal în pilonul aflat în construcție. Autoutilitara era încărcată cu lemne iar în cabină se aflau șoferul și doi pasageri, între care un copil de 10 ani. În momentul impactului încărcătura a strivit cabina. Cei trei pasageri au decedat pe loc.

Șoferul camionului fusese angajat să transporte aceste lemne. Pe locurile din dreapta se aflau doi membri ai aceleiași familii, beneficiarii transportului, bunicul și nepotul acestuia pe care îl avea în grijă, părinții fiind plecați în străinătate.

Semnalizarea lucrărilor este ineficientă, asta spun toți șoferii care trec prin acea zonă. Constructorul SCCF Iași a plecat luându-și și balizele de semnalizare luminoase. Suntem curioși cine va răspunde pentru aceste 3 vieți și dacă se vor lua măsuri de precauție pentru a se evita astfel de accidente.

One Response

  1. Gheorghe Curic

    CEA MAI PROASTA SOLUTIE PENTRU INTERSECTAREA DRUMMULUI E576 CU SOSEAUA DE CENTURA! cred ca proiectantul a facut facultatea la distanta! sau a cumparat doar o diploma! nu era mai eficient 2 piloni pe marginea drumului si sa lase drumul in pace fara a PLANTA acel pilon al morti.<sper sa nu am dreptate dar ceva imi spune ca acest tragic eveniment soldat see you victime nevinovate este doar inceputul>sau sa fi facut un sens giratoriu la nivelul solului? numai la noi vezi sensuri giratorii dupa care nu vezi absolut nimic! pana si niste copii de gradinita si-ar fi dat seama ca acel pilon in mijlocul unui drum drept e cea mai proasta solutie! si in Romania sunt multe solutii de acest gen<adica FOARTE PROASTE>.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.